Smaidi, smaidi un vēlreiz smaidi, jo atceries, ka kāds var iemīlēties tieši Tavā smaidā!

Smaidi, smaidi un vēlreiz smaidi, jo atceries, ka kāds var iemīlēties tieši Tavā smaidā!

svētdiena, 2010. gada 18. jūlijs

Changes.

Hei, mans bloga lasītāj!

Šis ir mans pirmais bloga ieraksts. Ja gribēsi lasīt par to, kas man patīk, kas man nepatīk, tracina un sajūsmina, kas liek smieties un, kas liek raudāt- esi laipni aicināts lasīt šo blogu arī turpmāk.

Šodien rakstīšu par to, ka viss mainās. Sāksim ar pašu vienkāršāko, ko pamanījām noteikti mēs visi, ka pamostoties patīkamā svētdienas rītā, saķērām un iemetām somā savus dvieļus, peldkostīmus un peldbikšeles un laidām uz jūru cik ātri vien var. Ceļš uz to pusi jau bija pārpildīts, stāvvietas tāpat. Aizbraucot uz jūru, nemaz ilgi nebija jāgaida, kad mākoņi palika traki pelēki, sāka ducināt pērkons un visam kā pielikums sekoja zibens, un mājupceļā ceļš bija uz 1/2 vairāk pārpildīts, nekā turpceļā. Viss mainās.

Mainās arī braukšanas paradumi. Šodien braucot uz jūru centos saskaitīt, cik daudz pie stūres sēž sievietes un cik daudz vīrieši, statistika bija graujoša- dāmas, mēs esam vairākumā! Vai arī ir otrs variants, ka vīrieši šodien bija tik noguruši, ka zvilnēja mājās uz dīvāna ar atkorķētu alus pudeli padusē, nevis gribēja braukt ar mums uz jūru. Varbūt, rīt jau varēšu veikt jaunu statistisko pētījumu un izpētīt to, ka vairāk pie stūres būs vīrieši. Viss mainās!

Bet ir viena lieta, kas nemainās- cilvēku smaidi! (: Un es ceru, ka tā arī tas turpināsies- pasmaidam tagad visi, un liekam smaidīt arī pārējiem.

(Īpaši labs pirmais bloga ieraksts neizdevās, bet es ļoti centos!!!) Rīt pacentīšos vairāk!

1 komentārs:

  1. heey darling!
    I'm following you!
    Could I wait for u at my blog?
    See you. until
    kisses

    AtbildētDzēst